dimecres, 24 de març del 2010

AUDICIÓ "MIL COLORS"

Els nens i nenes de 3r hem anat el teatre de Salt per veure l'Audició "Mil colors". La Maria ens ha presentat els seus amics i hem cantat moltes cançons, els músics ho han fet molt bé. Al sortir del teatre de Salt hem vist el músic que tocava la bateria i ens hem fet una foto amb ell.



Read more...

dilluns, 22 de març del 2010

AUDICIÓ DE VENT

Finalment els nens i nens de 3r vam poder gaudir de l'Audició de Vent a càrrec del músic Joan Codina. Ens ho vam passar molt bé i també vam aprendre molt dels diferents tipus de flautes i les parts d'una flauta. Hem penjat unes quantes fotos per què podeu veure com va anar la sessió!!!

Read more...

dimarts, 9 de març del 2010

APRENEM A BALLAR SARDANES

Aquest mes de març els nens de cicle inicial i cicle Mitjà hem començat el curs de sardanes. La Maria, ens ha explicat que la sardana és la dansa tradicional de Catalunya. Per ballar-la hem de fer una rotllana de parelles. Si la rotllana estar feta i volem entrar -hi aleshores hem de vigilar de no trencar la parella per això entrarem per la part esquerra del nen.

Aviat la Maria ens ensenyarà que és una cobla i els instruments que sonen. Però ho explicarem en una altre publicació!!

Read more...

dilluns, 1 de març del 2010

LES AUDICIONS ARRIBEN AL MAS MASÓ

El passat mes de febrer va tenir lloc les audicions a la nostra escola. Vam fer audicions els nens i nenes de P5, 1r, 2n, 3r i 4t.
A P5 l'Albert ens va fer l'audició: El món sonor. Va tocar instruments de corda, percussió i de vent.


A 1r en Daniel ens va fer l'audició "La Corda". Ens va portar el Violencel i al final de l'audició vam tenir una petita sorpresa!!!




Els nens i nebes de 2n vam conèixer els instruments de percussió a través del músic Carles. Ens ho vam passar molt bé tot ballant i escoltant els diferents sons dels diferents instruments de percussió, alguns fets pel mateix músic.












Read more...

Seguidors

Text

  ©Template by Dicas Blogger.