dimecres, 19 de maig del 2010

LA CANTATA "TIC-TAC" A L'AUDITORI DE GIRONA



Read more...

divendres, 7 de maig del 2010

"LA UNIÓ DELS QUATRE ELEMENTS"

El dijous 29 d'abril tots els alumnes de primària de la nostra escola vam gaudir de l'espectacular obra teatral "La unió dels quatre elements" organitzada per l'IES Vallvera de Salt.

Els més petits de primària uns 15 alumnes d'entre primer i segon van tenir l'oportunitat de ser actors per un instant. Es van posar les ales de papallona i unes antenes de color rosa, molt decidits les papallones vam pujar a l'escenari per acompanyar la reina Yasmina que dormia. S'ha de dir que ho van fer molt bé i es van merèixer el fort aplaudiment per part del públic.
Qui sap si l'any vinent els alumnes i organitzadors ens tornaran a sorprendre o potser les mestres del cicle inicial!!!!



























































































































Read more...

CLOENDA DEL CURS LA SARDANA A L'ESCOLA

El passat divendres, els alumnes de 4t del Mas Masó vam participar de la cloenda del curs de sardanes a l'escola que va tenir lloc a Cassà de la Selva. Hi van participar unes 24 escoles del gironès. Ens ho vam passar molt bé ja que a part de ballar les sardanes vam poder ballar amb el grup d'animació el País de Xauxa, vam fer curses amb els pallassos i també vam poder disfrutar de l'actuació de l'esbart dansaire de Cassà de la Selva. Ens ho vam passar súper bé tot i que algunes vegades la pluja semblava que ens volgués fer la guitza.
L'any vinent hi tornarem!!!!

















































Read more...

dimecres, 24 de març del 2010

AUDICIÓ "MIL COLORS"

Els nens i nenes de 3r hem anat el teatre de Salt per veure l'Audició "Mil colors". La Maria ens ha presentat els seus amics i hem cantat moltes cançons, els músics ho han fet molt bé. Al sortir del teatre de Salt hem vist el músic que tocava la bateria i ens hem fet una foto amb ell.



Read more...

dilluns, 22 de març del 2010

AUDICIÓ DE VENT

Finalment els nens i nens de 3r vam poder gaudir de l'Audició de Vent a càrrec del músic Joan Codina. Ens ho vam passar molt bé i també vam aprendre molt dels diferents tipus de flautes i les parts d'una flauta. Hem penjat unes quantes fotos per què podeu veure com va anar la sessió!!!

Read more...

dimarts, 9 de març del 2010

APRENEM A BALLAR SARDANES

Aquest mes de març els nens de cicle inicial i cicle Mitjà hem començat el curs de sardanes. La Maria, ens ha explicat que la sardana és la dansa tradicional de Catalunya. Per ballar-la hem de fer una rotllana de parelles. Si la rotllana estar feta i volem entrar -hi aleshores hem de vigilar de no trencar la parella per això entrarem per la part esquerra del nen.

Aviat la Maria ens ensenyarà que és una cobla i els instruments que sonen. Però ho explicarem en una altre publicació!!

Read more...

dilluns, 1 de març del 2010

LES AUDICIONS ARRIBEN AL MAS MASÓ

El passat mes de febrer va tenir lloc les audicions a la nostra escola. Vam fer audicions els nens i nenes de P5, 1r, 2n, 3r i 4t.
A P5 l'Albert ens va fer l'audició: El món sonor. Va tocar instruments de corda, percussió i de vent.


A 1r en Daniel ens va fer l'audició "La Corda". Ens va portar el Violencel i al final de l'audició vam tenir una petita sorpresa!!!




Els nens i nebes de 2n vam conèixer els instruments de percussió a través del músic Carles. Ens ho vam passar molt bé tot ballant i escoltant els diferents sons dels diferents instruments de percussió, alguns fets pel mateix músic.












Read more...

Seguidors

Text

  ©Template by Dicas Blogger.